we dragen graag iets positiefs bij

We vinden het belangrijk dat de yogales meer dan alleen een fysieke bezigheid op je matje is. Het is echter ook van niet te onderschatten belang hoe je lichaamshouding is. Hoe belangrijk het is om fysiek soepel en sterk te blijven zodat er balans is met een leven waarin veel uren achtereen wordt gezeten en veel denkwerk wordt verricht. De yogalessen zijn een middel om dichterbij jezelf te komen. Zodat je voelt waar je kracht zit, dat je vaak meer kunt dan je aanvankelijk denkt maar dat je tegelijkertijd ook je grenzen leert bewaken. Als docenten vinden we het een voorrecht dat we via de yogalessen bij kunnen dragen aan je persoonlijke bewustwording en groei en/of als fysieke klachten verminderen. We zien onszelf niet alleen als yogadocent maar zijn zelf ook yogaleerling in ons eigen dagelijkse leven.

Het gaat trouwens niet om ons 

Ryszard Bolechowski

“Yoga is veel meer dan de fysieke oefeningen alleen. Yoga hoort helemaal bij mijn leven en heeft invloed op de keuzes die ik maak”. Ryszard schenkt veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en bouwt zijn yogalessen creatief op. Naast het lesgeven is hij ook beeldend kunstenaar en werkt in zijn atelier aan huis. Ryszard is opgeleid in poweryoga en als meditatieleraar/ dynamisch meditatie therapeut. Hij geeft o.a. flow yoga, milde hatha flow en Silent sitting (meditatie).


Vanwege herstel van een medische behandeling geeft Ryszard tijdelijk zelf geen les maar is wel betrokken bij het werk achter de schermen.

Myon Bolechowski

“Mijn persoonlijke voorkeur is variatie en combinatie, zowel in mijn dagelijks leven als in mijn lessen die ik volg en geef: actievere (yang) en stillere (yin) oefeningen.” Myon is opgeleid in poweryoga en hatha yoga met diverse specialisaties en bijscholingen in o.a.; ashtanga-, ouderen- en kinderyoga, yin yoga, restorative yoga, yoga nidra en yoga voor (ex)kankerpatiënten. Ze geeft momenteel o.a. vinyasa/poweryoga, yin yoga, restorative yoga, hatha yoga, yoga met Parkinson. In al deze lessen ligt het accent op mindfulness. Ze geeft tevens wekelijks aan een paar besloten groepen les en werkt daarnaast zelfstandig als grafisch/illustratief vormgever.

Wat je denkt is niet altijd waar